No Widgets found in the Sidebar

Tietoa meistä

Tervetuloa kaiken tasoisille juoksijoille suunnattuun blogiin! Tämä blogi on omistettu auttamaan juoksijoita saavuttamaan tavoitteensa, tarkoittipa se sitten ensimmäisen 5 kilometrin juoksun suorittamista tai Helsingin maratonille pääsyä. Tarjoamme vinkkejä ja neuvoja kaikkeen oikeiden juoksukenkien valinnasta vammojen välttämiseen. Pyrimme myös inspiroimaan juoksijoita tarinoilla ihmisistä, jotka ovat saavuttaneet uskomattomia asioita juoksun avulla. Toivomme, että nautit sisällöstämme ja että se auttaa sinua saavuttamaan omat juoksutavoitteesi!

Blogia pyörittää kaksi innokasta juoksijaa, jotka kirjoittavat tekstejä nimillä Saara ja Joni. Heidän lisäkseen kirjoittajina vierailee muita innokkaita juoksijoita.

Saara on kokenut juoksija, joka on kilpaillut useilla maratonilla ja puolimaratonilla. Hän aloitti juoksemisen teini-ikäisenä eikä ole sen jälkeen koskaan lopettanut. Saara rakastaa auttaa ihmisiä saavuttamaan juoksutavoitteensa ja jakaa intohimonsa lajia kohtaan.

Joni on juoksun suhteen melko uusi tulokas, sillä hän on aloittanut juoksun vasta viime vuosina. Hän on kuitenkin jo suorittanut useita ultramaratoneja, ja hänellä on runsaasti tietoa harjoittelusta ja kilpailuun valmistautumisesta. Hän nauttii siitä, että hän kirjoittaa kokemuksistaan ja auttaa muita oppimaan niistä.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia blogia varten, älä epäröi ottaa yhteyttä! Kuulemme sinusta mielellämme.

Sisältöä joka auttaa kehittämään juoksuasi

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan juoksutavoitteesi, juoksitpa sitten ensimmäistä kertaa tai harjoittelet maratonia varten. Löydät vinkkejä ja neuvoja aina oikeiden kenkien valinnasta vammojen välttämiseen. Jaamme myös inspiroivia tarinoita juoksijoista, jotka ovat saavuttaneet uskomattomia asioita.

Näin saat parhaan hyödyn blogistamme

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla saat blogistamme kaiken irti:

– Katso uusimmat viestit nähdäksesi, mitä uutta blogissa on.

– Käytä hakutoimintoa löytääksesi artikkeleita tietyistä aiheista.

– Tilaa sähköpostiuutiskirjeemme saadaksesi ilmoituksia uusista postauksista ja erikoistarjouksista.

– Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram) saadaksesi uusimmat uutiset ja päivitykset.

Paranna juoksuasi kokeneiden juoksijoiden avustuksella

Blogimme kirjoittavat kokeneet juoksijat, jotka haluavat intohimoisesti auttaa muita saavuttamaan tavoitteensa. Saara on juossut useita vuosia ja kilpaillut maratonilla ja puolimaratonilla. Joni on suhteellisen uusi juoksija, mutta hän on jo suorittanut useita ultramaratoneja. Myös vierailevat kirjoittajat osallistuvat blogiin aika ajoin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, älä epäröi ottaa yhteyttä! Kuulemme sinusta mielellämme. Kiitos lukemisesta!

Toivottavasti tämä blogi inspiroi sinua aloittamaan juoksemisen tai jatkamaan, jos olet jo juoksija! Juokseminen on loistava tapa parantaa kuntoa ja hyvinvointia, ja sitä voi harrastaa kuka tahansa iästä tai kyvystä riippumatta.